excursii dobrogea

Veniți în vacanță în Dobrogea, stați cazați la noi în Jurilovca sau chiar împrejurimi și descoperiți cât mai multe locuri, oameni și informații despre această zonă spectaculoasă. Noi organizăm excursii cu grupuri mici, de 2-8 persoane, cu plecare din Jurilovca, iar la cerere oferim excursii private și personalizate. Mergem cu barca, cu mașina sau cu ambele și descoperim un pic din istoria, cultura, natura, spiritualitatea și gastronomia din Dobrogea.

Excursii Dobrogea

Dobrogea are cea mai veche istorie din România cu multe vestigii istorice amplasate în locuri frumoase. Are cei mai vechi munți și cel mai nou pământ din Europa. O regiune cu o mare diversitate etnică, culturală, naturală și istorică ce așteaptă să fie descoperită. Vor fi multe de experimentat, multe informații de digerat și multe peisaje de fotografiat.

Transportul se face cu Mercedes Vito 8+1 și/sau cu o barcă de 6-8 locuri Laguna sau Temerar. Plecarea se face în mod obișnuit din Jurilovca, cu preluare de la pensiune, dar pentru grupuri putem organiza plecări și din alte localități. La cerere integrăm în excursii și degustări de vinuri, mese tradiționale sau alte locuri speciale.

Excursii Delta Dunării

Oferim excursii prin Dobrogea pentru a îmbogăți experiențele oaspeților noștri și pentru a promova această regiune atât de frumoasă.

Cazare Jurilovca

Gura Portiței și Cetatea Argamum

Excursii Delta Dunării

Delta Dunării, istoria și cultura din jurul ei

Excursii Dobrogea

Munții Măcinului, natura și istoria din jurul lor

Vă așteptăm cu excursii în Dobrogea