suntem pasionați de călătorii și natură

Suntem dobrogeni și îmbinăm utilul cu plăcutul fiind gazde și oferind experiențe turistice în cel mai frumos și cel mai potrivit loc din Dobrogea, Jurilovca.

După mai mulți ani de experiență în companii naționale și multinaționale în România și în alte țări, având și experiențe de voluntariat locale și internaționale, am decis să pornim pe propriul drum. Așa am devenit oaspeți și călători prin lume, gazde și ghizi în Jurilovca, Dobrogea, România. Considerăm că turismul dezvoltă oameni și comunități.

În 2015  am devenit Cuplu Călător și timp de 4 luni am umblat cu rucsacii în spinare, descoperind oameni și locuri, înțelegând un pic mai mult despre România și promovând aceste experiențe către ceilalți. Am continuat spre Asia și la 1 an distanță ne-am întors să construim în România după ce am învățat despre turismul global, rural și calitativ prin alte țări.

Am pornit cu Pensiunea Milică, în Jurilovca, având în paralel un proiect pentru o nouă pensiune cu toate ideile noastre incluse. Considerăm că suntem și noi responsabili de vacanța oaspeților noștri și dorim să oferim cât mai multe experiențe frumoase, cazare, mâncare, povești, excursii, activități și o stare de spirit pozitivă. Noi spunem că descrețim frunți, dezvoltăm minți și devenim parte din amintirile oaspeților noștri.

Jurilovca este o comunitate extraordinară, situată în inima Dobrogei, oferind experiențe și oportunități multiple. Locația este foarte bună, facilitând excursii în Laguna Razim-Sinoe și la Gura Portiței, excursii în Deltă, la cetăți istorice, mănăstiri, case tradiționale și multe alte locuri frumoase. Ne dorim ca oaspeții să vină în Jurilovca și de aici să descopere întreaga regiune timp de mai mulți ani, având multe motive de reîntoarcere.

Vă așteptăm în Jurilovca