Cazare Jurilovca

Părinții noștri, localnici și lipoveni veritabili, au ridicat pensiunea cu scopul de a oferi cazare în Jurilovca turiștilor interesați de această zonă, iar noi, Claudia și Marius, am venit cu pasiunea și entuziasmul de a oferi servicii și experiențe cât mai frumoase vizitatorilor. După aproape 1 an de călătorii intense, prin România și Asia, ne-am întors în 2016 pe plaiurile natale să punem umărul la promovarea și dezvoltarea turismului dobrogean prin idei, energie și experiență.

Cazare Jurilovca
Cazare Jurilovca
Excursii Dobrogea, Jurilovca

Pensiunea are 7 camere și este clasificată de Ministerul Turismului la 2 margarete. Este situată convenabil în centrul localității Jurilovca, la 100 metri de Biserica Ortodoxă pe rit vechi și la 300 metri de Miniportul turistic Jurilovca de unde plecăm în Deltă și la Gura Portiței.

Facilități

Cazare Jurilovca
Cazare Jurilovca

Camerele Noastre

Cameră dublă superioară

Cele 3 camere cu pat matrimonial sunt la etajul 1, au baia privată în cameră, AC, TV, plase de țânțari și frigider la etaj.

Cameră dublă

Cele 2 camere cu paturi matrimoniale sunt la etajul 2, au baia privată în cameră, AC, TV, plase de țânțari și frigider la etaj.

Cameră cu baia privată în exterior

Cele 2 camere cu paturi twin sunt la etajul 2, au baia privată pe hol, AC, TV, plase de tânțari, balcon comun și frigider la etaj.

Patul suplimentar este gratuit pentru copiii sub 7 ani, iar pentru copiii peste 7 ani și adulți, patul suplimentar cu micul dejun inclus costa 45 RON/noapte.

Vă așteptăm cu cazare la jurilovca